onsdag 6. april 2016

Et steg videre

Hvis 90-tallsklær selges under merkelappen vintage, så kan det vel ikke være lenge igjen til slitte furumøbler blir hipt?

Mamma kom kjørende oppover med barnevogn og diverse utstyr og gaver, på mandag. Tirsdag hadde jeg fri fra jobb og vi fikk unna endel ærend. Noen ganger er det bare så godt å ha mammaen sin med seg.

Først ute var leting etter kommode på Fretex i Drammen, til oppbevaring av babyklær, så de ikke skal bli så støvete i det store skapet. Denne furu-kommoden var den eneste de hadde så den fikk duge. Det viktige var at den funket, var ferdigmontert og bare kostet 150 kroner.

Inntil vi ha fått ryddet ut av kontor/gjesterommet, har den fått plass ved siden av det flotte kjøkkenmøblementet i furu som har vært min tantes. Kjøkkenstolene ble og freshet opp med noen nye, rosa stolputer fra Ikea, da de gamle, brune holdt på å falle fra hverandre.

Den minst babyrelaterte tingen mamma hadde med var den gamle plakaten fra Fuhr Flytende Frukt, vitaminisert eplemost fra Grimstad Gartneri. Den får stå der til vi får hengt den opp på kjøkkenveggen.

Neste steg er å gå gjennom alle klærne vi har fått; vaske, brette og få oversikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar