torsdag 19. mai 2016

Sommershopping

Begynner å gå opp for meg at det kan ta litt tid før jeg passer klærne mine igjen etter fødselen, og det spørs om jeg har overskudd til å tråle bruktbutikker med den lille i sommer. Ser heller for meg lange trilleturer i sola, og et par timer intensiv shopping etter en måneds tid, så jeg har klær som holder meg gjennom sommeren. Forhåpentligvis kan jeg i tillegg bruke endel av de gravid-klærne som har blitt for små.
  • Jeg kommer til å trenge en ny shorts eller to. Ser for meg at snekkershorts er praktisk, fordi de ikke skal sitte stramt, og dermed kan passe over lengre tid. Kanskje et par snekkerbukser er lurt og, eller tenker jeg det bare fordi jeg har hatt lyst på en så lenge...
  • Hvert fall en ny badedrakt/bikini må på plass til sørlandssommeren og høstens baby-svømming (som jeg håper å få plass på).
  • Skoene jeg har gått ut må erstattes, men her har jeg lite kvaler med å kjøpe nye, for jeg regner med størrelsen fort vil være den samme som resten av livet (er litt hoven nå, men kan fortsatt bruke størrelse 38, når jeg vanligvis er 37,5).
  • Hadde ikke regnet med å legge så mye på meg over ryggen og armene at skjortene mine ikke skulle passe lenger. Det er mye fine lin- og bomullsskjorter i butikkene nå synes jeg, men skal prøve fretex først.
  • Og så er det sommerens bryllup da. Skal jeg gå for lite pyntet ammekjole? Mange av de ammevennlige kjolene jeg finner er langt fra min stil, så jeg tenker skjørt og topp kan være løsningen.
Noe må jeg jo finne på mens jeg sitter her og ruger, såvidt over termin. Garderobeplanlegging er vel en fin måte å lade opp til fødsel på?
Summer shopping

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar